oferta
torty
-
Klasyczny
Lekki jasny biszkopt z kremem z bitej śmietany i serka mascarpone, z warstwą frużeliny z owoców leśnych.
-
Malinowy
Spód brownie, przełożony kremem waniliowym, następnie lekki jasny biszkopt z kremem malinowym i malinami.
-
Malinowy+
Spód brownie, przełożony kremem waniliowym, następnie lekki jasny biszkopt z kremem malinowym i malinami z żelką z owoców leśnych pomiędzy.
-
truskawkowy
Jasny biszkopt, krem truskawkowy, żelka truskawkowa, świeże truskawki.
-
truskawkowo-różany
Lekki, jasny biszkopt z nutą wody różanej, krem truskawkowy, domowa konfitura różana, frużelina truskawkowa pomiędzy.
-
Jagodowy
Spód brownie, przełożony kremem waniliowym, następnie lekki jasny biszkopt z kremem jagodowym i świeżą borówką amerykańską z frużeliną z owoców leśnych pomiędzy.
-
oreo
Biszkopt czekoladowy z kremem śmietankowym z kawałkami ciasteczek oreo, z warstwą chrupiącej czekoladowej prażynki.
-
Czekoladowy
Biszkopt czekoladowy z dwoma kremami: z gorzkiej oraz mlecznej czekolady z warstwą chrupiącej prażynki czekoladowej oraz frużeliną wiśniową.
-
Kawowy
Biszkopt czekoladowy z kremem kawowym z serka mascarpone, z warstwą chrupiącej prażynki czekoladowo-nugatowej. Z dodatkiem domowej konfitury wiśniowej.
-
Bezowy
Blaty bezowe przełożone kremem waniliowym/truskawkowym/jagodowym/kawowym ze świeżymi owaocami.
muffinki
-
waniliowe
Aromatyczne babeczki waniliowe z kremem śmietankowym.
-
Czekoladowe
Ciasto czekoladowe z kawałkami czekolady i kremem czekoladowo-orzechowym.
-
Cynamonowe
Aromatyczne babeczki cynamonowe z delikatnie wyczuwalną nutą pomarańczy z kremem cynamonowym.
-
Truskawkowe
Babeczki waniliowe z kawałkami truskawek z kremem truskawkowym/różanym.
TARTY i TARTALETKI
-
Cytrynowe
Aromatyczny kruchy spód z kremem "Lemon curd" i bezą.
-
Czekoladowa
Kakaowy kruchy spód, czekoladowy ganache i świeże maliny/jeżyny.
-
Z owocami
Waniliowy kruchy spód, krem budyniowy i świeże owoce sezonowe.
bezy
-
Tradycyjna Pavlova
Z kremem waniliowym i owocami/frużeliną truskawkową/wiśniową/owoce leśne.
-
Mini pavlova
Bezowy obłok z kremem waniliowym i owocami.
serniki
-
Z białą czekoladą i karmelem
Sernik na spodzie z herbatników, twaróg z białą czekoladą oblany solonym karmelem i prażonymi orzeszkami ziemnymi.
-
Z musem śliwkowym
Twaróg z delikatnym musem śliwkowym na spodzie z suszonych śliwek i orzechów włoskich.
-
Z musem brzoskwiniowym
Aromatyczny twaróg waniliowy z musem z soczystych brzoskwiń na spodzie z herbatników.
-
Pistacjowy
Twaróg z kremem pistacjowym oblany białą czekoladą okraszony pistacjami.
-
Królewski
Kruchy spód kakaowy, puszysty twaróg połączony ze śmietanką, na wierzchu kakaowa kruszonka.
-
Tradycyjny
Twaróg na kruchym spodzie z bakaliami posypany wiórkami kokosowymi.
DESER w słoiczku
-
Creme brulee
Zapiekany deser na bazie śmietanki, żółtek, cukru, uwieńczony warstwą skarmelizowanego cukru.
-
Lawendowy creme brulee
Zapiekany deser na bazie śmietanki, żółtek, cukru, kwiatów lawendy uwieńczony wartwą skarmelizowanego cukru.
-
Mus chałwowy
Mus na bazie chałwy połączony ze śmietanką, uwieńczony puree malinowym z pistacjami.
-
Mus czekoladowy
Mus na bazie czekolady gorzkiej i mlecznej połączony ze śmietanką wykończony kremem czekoladowym i karmelizowaną skórką pomarańczową.
-
Panna cotta
Waniliowy mus z sosem z owoców sezonowych.
ciasta
-
Malinowa chmurka
Kruchy spód, świeże maliny skąpane w galaretce malinowej, krem waniliowy, beza.
-
Leśny mech
Lekki biszkopt szpinakowy, świeże owoce leśne skąpane w galaretce, krem waniliowy, borówka amerykańska.
-
Orzechowy SNICKERS
Ciasto miodowe, krem budyniowy, masa kajmakowa i chrupka orzechowa.
-
Bananowiec
Jasny biszkopt, masa bananowa, pianka cytrynowa, świeże banany skąpane w cytrynowej galaretce.
-
Shrek
Jasny biszkopt, masa budyniowa na bazie soku bananowego, pianka winogronowa przełożona delicjami szampańskimi, następnie zielone winogrona skąpane w agrestowej galaretce.
-
Z owocami
Jasny biszkopt, krem waniliowy na bazie mascarpone i śmietanki, świeżę owoce skąpane w truskawkowej galaretce.
-
Szarlotka
Kruchy spód, jabłka skąpane w cukrze z cynamonem.